Over Gerty Smit

-

Over Gerty Smit

Na het behalen van mijn master in Juridische Bestuurswetenschappen (Rijksuniversiteit Groningen), wilde ik een diepgaand inzicht ontwikkelen in de manier waarop mensen optimaal functioneren in organisaties. Deze wens heeft ertoe geleid dat ik vervolgens de postgraduate studie Psychologie (Counseling in context, Centrum voor Beleid en Management Utrecht) heb afgerond en de Birkman Signature Certification Training heb doorlopen. Ik ben tevens getraind in systemisch coachen en emotionele intelligentie.

Als gecertificeerd Birkman Professional werk ik samen met het Institute of Strategic Relationship Management en Birkman Nederland. Tevens ben ik in deeltijd verbonden aan Hotelschool The Hague  als docent Human Resources/ Verandermanagement/Relatiemanagement/Birkman professional in het Bachelor en Master programma.

Door mijn jarenlange ervaring, heb ik een zowel bedrijfsmatige als mensgerichte aanpak ontwikkeld. In deze aanpak maak ik gebruik van het concept “emotionele en sociale intelligentie” van Daniel Goleman en SixSeconds, waarin tegelijkertijd de ontwikkeling van het individu en het team centraal staat.

Mijn grootste drijfveer is het bewerkstelligen van een optimale match tussen mens en organisatie. Door organisaties in staat te stellen de context te creëren waarbinnen medewerkers blij worden en energie krijgen van het werk dat ze doen, ervaren deze minder stress en presteren ze beter. Een andere grote inspiratiebron voor mij is Simon Sinek, vaak geciteerd vanwege zijn ideeën over wat belangrijk is bij werk en het uitdragen van een visie.

De rode draad van Gerty Smit

Mijn specialisaties zijn:

De begeleiding die ik bied is onder te verdelen in:

Wil je meer informatie over mijn werkwijze?

Neem contact met mij op via info@gertysmit.nl of het contactformulier.